Om Søgne Kajakklubb

Søgne Kajakklubb ble stiftet i 1980 og er et amatør/frivillighetslag hjemmehørende i Søgne kommune. Søgne Kajakklubbs formål er å fremme kajakksporten og kajakkglede for barn, ungdom og voksne.
Klubben bygger på grunnverdier som idrettsglede, godt miljø, likeverd, hjelpsomhet, positivitet og samhold.

Mandagspadling: Hver mandag i sommerhalvåret (april – oktober) møter medlemmer opp i klubbhuset hvor vi sammen drar ut i skjærgården. Også Søgne-elva blir brukt, eller vi tar med oss kajakkene på tilhenger til nye egnede steder.
Er du ikke medlem, men ønsker å bli med på en «prøvetur» så ta kontakt.

Kajakkutleie: Søgne Kajakklubb har kajakker for utleie til medlemmene.

Bedrifter: Søgne Kajakklubb skreddersyr gjerne kurs og/eller padleturer i Søgnes fantasktske skjærgård. Kom med ønsker og spørsmål, så kan vi sammen finne et opplegg som garantert kan bli en fin opplevelse.
Søgne Kajakklubb har holdt flere padlekurs for ansatte. Dette skaper samhold blandt deltakerne som ofte blir kjent med hverandre på en «ny måte». Kursene avholdes som regel i løpet av to-tre ettermiddager à 3-4 timer. Kursene er beregnet for nybegynnere og folk som ønsker å bli trygg i kajakk.

Om våttkort:
Søgne Kajakklubb er en del av Norges Padleforbund, hvor vi følger noen retningslinjer. Dette innebærer bl.a at alle som ønsker å padle i regi av klubben, (f.eks mandagspadling) må ha godkjent våttkort. Dette kortet er et bevis på at man har en viss kunnskap og padleforståelse, og ikke minst en trygghet for deg selv.
For de som ikke har dette kortet, holder vi kurs. Klubben håper dermed at alle etterhvert vil kunne padler med sikkerhet som et av de viktigste målene for å oppleve fine turer og ekte padleglede.

Kontaktpersoner:
Leder: Terje Jahnsen Tlf. 412 09 246
Barneidrettsansvarlig: Marit Wergeland-Yates Tlf. 996 95 708
Økonomiansvarlig: Hilde Gunn Abusland Tlf 994 53 883

Mail til Søgne Kajakklubb:

Kontonr:

Orgnr: