Til medlemmene i Søgne Kajakklubb

Søgne 13.03.2019

Årsmøte Søgne Kajakklubb
Sted: Høgskoleveien 49 i lokalene til Agder Folkehøgskole ( kurssenteret )
Dato: Torsdag den 21 mars kl 18.00

Saksliste:

1. Godkjenne de stemmeberettige
2. Godkjenne innkalling, saksliste
3. Valg av møteleder, referent
4. Årsberetning, regnskap
5. Innkommene forslag, saker
a) Redgjørelse vedr. opplegg for flattvannspadling
b) Redgjørelse vedr. planer for garderober / wc
6. Fastsette kontingent
7. Valg

For styret
Tore Nilsen

Styret innkaller med dette til årsmøte i Søgne Kajakklubb.

Årsmøte avholdes torsdag den 21 mars kl 18.00 i Høgskoleveien 49 i lokalene til Agder Folkehøgskole.
Saker som medlemmer ønsker tatt opp på årsmøtet, må sendes til styret senest torsdag 7 mars til:
Saksliste vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøte på www.sogne-kajakklubb.no

Velkommen til årsmøte !

For styret
Tore Nilsen

Vi gjentar suksessen fra ifjor - Møt opp!

Vi oppfordrer flest mulig av medlemmer til å komme å hjelpe til denne dagen.

Etter vedtak med flertall i klubbens styre innkalles det med dette til ekstraordinært årsmøte i Søgne Kajakklubb.
Ekstraordinært årsmøte avholdes tirsdag 23.10.2018 kl 18.00 i Høgskoleveien 49 i lokalene til Agder Folkehøgskole.

Saksliste:
1. Godkjenne innkalling og saksliste
2. Velge dirigent og referent
3. Godkjenne de stemmeberettige
4. Valg av revisorer 2 stk
5. Valg av medlemmer til valgkomité
6. Fastsette kontingent for 2019

Etter endt ekstraordinære årsmøte ønsker vi å fortsette kvelden i de samme lokalene med et medlemsmøte og
sosialt samvær til ca kl. 20.30. Vi hygger oss med kaffe, mineralvann og noe godt å bite i.
Her ønsker vi en livlig diskusjon / prat om aktivitetsnivå, dugnad for lagringsplass, inntektsmuligheter med mer.

Velkommen til møte!

Styret i Søgne Kajakklubb

Torsdag 24. mai kl. 18:00.
Der må ryddes og fikses i og rundt klubblokalene før sesongen virkelig er igang. Håper flest mulig kan bidra denne dagen. Ta gjerne med litt hageredskap og/eller en tilhenger. Satser selvfølgelig på fint dugnadsvær :)
Hilsen styret.