AKTIVITETER HAV:

Mandagspadling:
Hver mandag i sommerhalvåret (april – oktober) møter medlemmer opp i klubbhuset hvor vi sammen drar ut i skjærgården. Også Søgne-elva blir brukt dersom været blir for "rufsete" utpå sjøen.
Turene varer ca. 2 – 2,5 timer i lett tempo som passet de fleste. Av og til går vi på land for en hyggelig pause. Vi har alltid med erfarne aktivitetsleder som gjør padlingen trygg.
Er du ikke medlem, men ønsker å bli med – ta kontakt.

Turer:
Klubben legger av og til opp turer (Søndagsturer) som varer noe lenger enn mandagspadlingen.
Vi arrangerer også overnattingsturer hvor vi overnatter ute enten i telt eller hengekøye. Disse turene er svært populære.

Bedrifter:
Søgne Kajakklubb skreddersyr gjerne kurs og/eller padleturer i Søgnes fantasktske skjærgård. Kom med ønsker og spørsmål, så kan vi sammen finne et opplegg som garantert kan bli en fin opplevelse.
Søgne Kajakklubb har holdt flere padlekurs for ansatte. Dette skaper samhold blandt deltakerne som ofte blir kjent med hverandre på en «ny måte». Kursene avholdes som regel i løpet av to-tre ettermiddager à ca. 3 timer. Kursene er beregnet for nybegynnere og folk som ønsker å bli trygg i kajakk.

Nyhet:
Parapadling (Padling for funksjonshemmede): Som en av svært få kajakklubber har Søgne Kajakklubb aktiviteter for funksjonshemmede. Det settes svært få krav til erfaring eller mobilitet. Utgangspunktet vårt er at uavhengig av funksjonshemning, diagnose, psykisk lidelse eller andre behov så kan alle kan padle.
Mer info om aktiviteter kommer.......

Kurs:
Søgne Kajakklubb er medlem av Norges Padleforbund via Norges Idrettsforbund. Klubben har utdannede instruktører som holder godkjente kurs – både innen hav og flattvann.

_______________________________________

.

AKTIVITETER FLATTVANN:

Aktiviteter for flattvannspadling vil bli lagt ut her.

Logo grastot